www.errtech.ro

Externalizare IT:

Oferim Externalizare IT profesionala pentru companiile din Zona de Vest a tarii,  judetele Timis, Arad, Satu-Mare, Bihor, Hunedoara, Caras-Severin, Mehedinti , care doresc o rezolvare rapida si eficienta a problemelor care pot aparea la nivelul infrastructurii IT si care pot astfel, sa isi concentreze eforturile pe directiile principale ale afacerii.

Oferim de asemenea Servicii de subcontractare IT in aceasta zona, pentru companiile ce vor parteneri cu un nivel ridicat de profesionalism si promptitudine si pentru care distantele mari inseamna cheltuieli suplimentare.

Prin contractul de externalizare incheiat, beneficiati de reducerea costurilor IT si, in acelasi timp, aveti un control total si transparent asupra acestora. Prin Externalizare IT beneficiati de toata gama noastra de servicii IT: Helpdesk, Mentenanta IT, Consultanta IT, toate integrate intr-un pachet personalizat.

Ce este externalizarea IT?
Externalizarea IT (IT Outsourcing) reprezinta transferul functiilor IT, care in mod traditional sunt realizate de un angajat sau un departament tehnic propriu, asupra unei companii specializate. Din ce in ce mai multe companii aleg sa externalizeze, dintr-un mix de motive care tin de accesarea unui know-how superior fata de cel existent in cadrul companiei sau de reducerea costurilor. Este mai eficient si cu pana la 80% mai ieftin.

Care sunt beneficiile pentru dumneavoastra?
• cheltuieli cu personalul mult reduse;
• control total si transparent asupra costurilor aferente departamentului IT;
• suport activ din partea specialistilor nostri;
• acces nelimitat la toata gama de servicii IT: Helpdesk, Mentenanta IT, Consultanta IT;
• pachete personalizate dupa nevoile afacerii dumneavoastre.

Avantajele serviciului nostru de externalizare IT:
• intervenim oricand este necesar, eficient si responsabil;
• oferim consultanta si suport tehnic de specialitate GRATUIT, incluse in contract;
• raspundem contractual pentru toate interventiile efectuate;
• oferim consultanta pentru achizitii IT si software.

Din punctul de vedere al resurselor umane, este destul de greu de organizat un intreg departament IT intern care sa tina pasul cu mediul de business extrem de dinamic.
In concluzie, Externalizarea IT ofera o solutie scalabila pentru controlul proceselor companiei. Serviciile noaste de externalizare IT sunt structurate in asa fel incat sa va asiste permanent in schimbarile de pe piata sau din compania dumneavoastra. Veti beneficia de un personal cu o vasta experienta in domeniu, dobandita prin rezolvarea unui numar mare de probleme si de timpi foarte buni de raspuns datorita folosirii unei baze de date de solutii deja testate.

Scroll Up